19 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
27-8-2021 11:20:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij kochten een peugot 307 met panoramadak en er bleek nog iets met de airco. Super netjes geholpen, werd meteen een afspraak geregeld bij de garage en alles netjes afgehandeld. Wat wij ook heel netjes en fijn vonden, is dat er meegedacht werd en adresjes mee werden gezocht om nog andere opties erop te zetten, zoals trekhaak etc. Hele nette,vriendelijke en betrouwbare service! Wij zijn tevreden en hebben er al 1500km naar Italië op zitten! :)

Onze reactie:
Graag gedaan mevrouw Schuurmans! Fijn om te lezen dat de auto goed bevalt. Veel plezier er mee!
28-6-2021 14:32:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service!!

Onze reactie:
Graag gedaan.
22-6-2021 17:23:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Top service, auto gelijk rijklaar en zo mee kunnen nemen!

Onze reactie:
Graag gedaan Nick! Veel plezier met jou mooie Alfa Romeo.
10-6-2021 19:28:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier een auto gekocht voor een goeie prijs en de mensen zijn heel vriendelijk. Ben heel erg tevreden hoe ik ben geholpen. Hele goede service.

Onze reactie:
Tot u dienst! Veel plezier met uw nieuwe auto.
10-6-2021 10:43:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Hallo, Heb een motor gekocht. Goed geholpen en aardige mensen. Had een probleempje en hij hielp mij hiermee om het op te lossen. Tip aan deze heer... Ga zo door

Onze reactie:
Graag gedaan! Veel rij plezier met de mooie Ducati Streetfighter.
7-6-2021 16:03:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service!!

Onze reactie:
Graag gedaan! Graag tot ziens.
27-5-2021 10:55:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed geholpen! Eerste motor gekocht en heel duidelijke uitleg over waar ik op moet letten en hoe je het beste je onderhoud kan plegen enz.. Niet gehaast neemt de tijd voor je, en voor je vragen! Autobedrijf Diba bedankt!

Onze reactie:
Goed om te lezen! Veilige kmers met je mooie Ducati Monster!
19-5-2021 19:18:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn aankoop bij autobedrijf Diba is mij heel goed bevallen. hele goede prijs - kwaliteit verhouding met een uitstekende service en vriendelijk personeel. zeker aan te bevelen.

Onze reactie:
Graag gedaan en wij wensen jou veel plezier en veilige kmers toe!
10-5-2021 13:00:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele fijne ervaring gehad met het inruilen van mijn oude auto, en het kopen van mijn nieuwe. Achteraf nog een vraag gehad waar die ik gewoon kon stellen.

Onze reactie:
Graag gedaan en graag tot ziens bij Autobedrijf Diba!
26-4-2021 17:07:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
we belden voor een afspraak te maken om even de auto te bekijken en een proefrit te maken met de Toyota Aygo. na de proefrit waren we verkocht van deze auto en konden hem dezelfde dag nog overschrijven en meenemen. Goede service! Nette prijs! Vriendelijke Verkoper! Voldoet aan Verwachting!

Onze reactie:
Dankjewel voor jullie waardering! Graag gedaan en graag tot ziens bij Autobedrijf Diba!
14-4-2021 11:02:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goede service! Ik was helemaal blij nadat ik mijn auto bij Autobedrijf Diba had gekocht. Hierna ging iets, wat niet voorzien had kunnen worden, kapot en dat werd ook super netjes opgelost!

Onze reactie:
Graag gedaan Tanuya! Heel veel plezier met de mooie Fiat 500!
12-4-2021 17:10:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
7
Heel prettig in de omgang. Communiceert helder en komt z’n afspraken na

Onze reactie:
Graag gedaan! Veel plezier met u Toyota Pruis menneer Mooi!
11-4-2021 21:15:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hallo , ik heb de pech gehad om een auto te kopen waar ik gewoon alleen maar pech mee had !! Maar wat ik heel erg top vind van dit bedrijf is dat ze , ook als er een keer een slechte auto tussen zit en je er Pech mee hebt zoals ik , ook dan super geholpen word , en dat merkt een goed en betrouwbaar bedrijf !!! Als ik nog een keer een auto zoek zal ik zeker bij dit bedrijf kijken.

Onze reactie:
Hallo Dennis, bedankt voor de waardering. Spijtig dat je pech had met de auto, hopelijk nu meer rijplezier! Wij zien jullie graag terug voor de volgende auto bij Autobedrijf Diba.
6-4-2021 14:25:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel tevreden over dit bedrijf. Vriendelijk, reageerde snel,komt zijn afspraken na,lost alles netjes op. En natuurlijk blij met mijn auto!

Onze reactie:
Graag gedaan, Plezier met de nieuwe auto!
28-3-2021 12:11:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service, vriendelijke verkoper! Een hele nette tweedehands auto gekocht. Ik zou hier zeker de volgende keer weer gaan kijken.

Onze reactie:
Graag gedaan Laura! Veilige kilometers en graag tot ziens!
25-3-2021 12:16:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een zeer betrouwbaar bedrijf, met goede service en advies op maat. Aan te raden! Like

Onze reactie:
Bedankt Pieter! Graag tot sinds en nogmaals veel plezier met jou Peugeot 307cc!
17-3-2021 17:11:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Rij nu een maand met de auto die we hier gekocht hebben. Fijn bedrijf, auto is zoals beschreven. Ook afhandeling is netjes verlopen (wij hadden achteraf geen overschrijfbewijs van de oude auto) dit is prima opgelost na advies. Nieuwe auto bevalt super. Goede prijs/kwaliteit! Ik geef niet snel een 10!

Onze reactie:
Bedankt voor u positieve feedback! Graag zien wij u in de toekomst terug bij Autobedrijf Diba.
17-3-2021 14:41:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Betrouwbare en een hele goeie service. Top personeel en vriendelijk. Ik wil jullie allemaal aanrader om deze garage te komen bezoeken je word niet teleurgesteld dat garandeer ik met zekerheid. Ik kom helemaal uit de hoge noorden dus dat zegt genoeg. In een woord helemaal top!!

Onze reactie:
Graag gedaan! Bedankt voor uw positieve feedback! Heel veel plezier met u nieuwe auto en graag tot ziens!
17-3-2021 14:33:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Natuurlijk even een tijdje gewacht met het plaatsten van een review, om eerst de auto te kunnen gebruiken. Super auto en super bedrijf! Goede service en na 10 maanden mankeert er nog steeds niets aan de auto. Heel erg blij ermee. Ik raad dit zeker iedereen aan!

Onze reactie:
Hallo Glenn, goed om te lezen dat je erg tevreden bent over de auto en ons bedrijf! Veel rij plezier met jou mooie Fiat 500 en graag tot sinds bij Autobedrijf Diba!