33 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
2-10-2022 15:06:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prachtige Peugeot 308 gekocht. Kleine storing gehad . Heel netjes opgelost. Auto rijd super. Service van garage is heel goed. Blij met de deze auto!

Onze reactie:
Graag gedaan Gijs! Alsnog veel Plezier er mee!
1-10-2022 21:48:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een hele mooie fiat 500c voor mijn vrouw opgehaald. Zeer net en vriendelijk geholpen. Ze is heel blij met de mooie auto.

Onze reactie:
Goed om te lezen, Veel plezier er mee!
25-9-2022 15:43:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij willen nu na een paar weekjes er mee gereden te hebben, toch ook even vertellen dat wij ook zeer tevreden zijn. Over de aankoop van onze Honda Deauville NT700 van 2007 na een afspraak die we telefonisch met Farhad op zondag 4 september 2022 hadden gemaakt. En toen ook meteen gevraagd of we onze auto hierop konden inruilen dat is geen probleem zei hij. Dus na een proefrit op zondag 4 september en na het bekijken van onze auto met daarna een bakkie koffie en wat onderhandelingen was de koop zo geregeld. We hebben betaald de papieren werden netjes in orde gemaakt, nog even een foto gemaakt, en wij gingen weer richting huiswaarts. We zijn heel blij met de aankoop, bedankt voor de goede services Farhad.

Onze reactie:
Graag gedaan Hans! bedankt in de vertrouwen en aanschaf van jullie mooie MINI. Graag tot ziens in de toekomst!
28-7-2022 14:54:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke Peugot 107 gekocht en mijn andere auto ingeruild.Auto zowel van binnen en buiten erg netjes en schoon. Kregen ondertussen een lekker bakje koffie.Nieuwe schone matjes voor in de auto erbij gekregen.Aardige man . Na er even in gereden te hebben was er een defect ,richtingaanwijzer lichtte niet meer op. Dit laten repareren bij een garage in mijn buurt en eigenaar van Diba is mijn hier in tegemoet gekomen..erg coulant. Ik raad dit bedrijf aan.100% te vertrouwen !! En ben superblij met mijn auto!

Onze reactie:
Dag sandra, graag gedaan! Heel veel Plezier met de mooie peugeot 107 en graag tot ziens in de toekomst!
8-7-2022 13:38:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat zijn we goed geholpen. Fijn dat we nu weer een goede auto hebben Farhad bedankt voor je advies en goede hulp.

Onze reactie:
Graag gedaan! Heel plezier met jullie mooie Hyundai IX20!
6-4-2022 16:22:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier onlangs een auto gekocht en mijn oude auto ingeruild. Ik kan niks anders zeggen dat alle afspraken netjes zijn nagekomen en ik heb nog een leuk bedrag terug gekregen voor mijn oude auto. Absoluut een aanrader !

Onze reactie:
Fijn om te lezen dat het goed bevallen is. Graag doen wij ons best om iedereen tevreden stellen en te behouden.
6-4-2022 15:40:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb gisteren mijn Peugeot 206 cc opgehaald en zoals afgesproken stond hij keurig netjes klaar. Eigenaar komt zijn beloftes en afspraak echt goed na en je krijgt een auto waar je de eerste tijd geen onderhoud aan hebt. Als ik weer een andere auto wil ga ik zeker weten weer naar Autobedrijf Diba. Farhad Faridani is echt een man die achter zijn aangeboden auto’s staat en is ook een vakman in hart en nieren. Echt een geweldige ervaring! Dankje wel Farhad! Ben er echt blij mee!

Onze reactie:
Graag gedaan! Bedankt in de vertrouwen en veel plezier met jullie mooie Peugeot 206cc!
28-1-2022 00:00:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Super fijn bedrijf waarbij ze met je meedenken. Als er iets aan de auto ontbreekt of er is iets mis wordt het goed geregeld en daar kun je dan ook van op aan gaan. Ik zou hier zeker nog eens terugkomen om voor een nieuwe auto te kijken!

Onze reactie:
Graag gedaan Lotte! Veel plezier met jou nieuwe auto en graag tot ziens.
3-1-2022 17:13:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top

Onze reactie:
Graag gedaan!
23-12-2021 14:51:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een prachtige DS3 gekocht bij autobedrijf diba. Super fijn geholpen. Geeft een heel vertrouwd gevoel dankjewel!

Onze reactie:
Dankjewel Rowena! Veel plezier met jou nieuwe DS3!
8-12-2021 17:54:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Superleuk fiatje 500 gekocht, goede service er was een klein technisch probleem, werd super goed opgelost! Ik ben er erg blij mee!

Onze reactie:
Graag gedaan mevrouw Groenendaal! Heel veel plezier met u mooie Fiat 500.
23-10-2021 13:14:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Goed

Onze reactie:
Graag gedaan! Veel rij plezier met de mooie Volkswagen Passat!
13-10-2021 13:13:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele goede service en een fijn contact met de verkoper! Afgelopen weekend bij Autobedrijf Diba een nieuwe auto gekocht (Audi A4 Avant) en wij zijn super geholpen. Omdat ze alleen op afspraak werken nemen ze de tijd en word je goed geholpen.

Onze reactie:
Bedankt voor de positieve review Geert. Graag gedaan! Veel rij plezier met jou nieuwe Audi A4.
27-9-2021 13:56:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Enorm vriendelijk en gastvrij bedrijf. Mijn eerste filter bij mijn zoektocht naar een nieuwe auto was de afstand. Toch ben ik direct verliefd geworden en heb gebeld voor een proefrit. Flexibel dat ze zijn, kon dat direct. Ondanks hoe kleinschalig het bedrijf is, zijn alle auto's van binnen en buiten spik en span schoongemaakt. Dat kleine beetje extra aandacht laat toch zien wat voor bedrijf het is. Bij gebrek van een fysiek onderhoudsboek heb ik online een volledig rapport aangevraagd. Ook daar geen red flags. De volgende dag, op een zondag heb ik de auto direct gekocht en mijn oude kunnen inruilen. Verliep erg soepel en voelde enorm vertrouwd. Wat mij betreft: een dikke vette aanrader.

Onze reactie:
Graag gedaan! veel plezier met jouw nieuwe peugeot 207 en graag tot ziens. mvg Autobedrijf Diba
27-8-2021 11:20:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij kochten een peugot 307 met panoramadak en er bleek nog iets met de airco. Super netjes geholpen, werd meteen een afspraak geregeld bij de garage en alles netjes afgehandeld. Wat wij ook heel netjes en fijn vonden, is dat er meegedacht werd en adresjes mee werden gezocht om nog andere opties erop te zetten, zoals trekhaak etc. Hele nette,vriendelijke en betrouwbare service! Wij zijn tevreden en hebben er al 1500km naar Italië op zitten! :)

Onze reactie:
Graag gedaan mevrouw Schuurmans! Fijn om te lezen dat de auto goed bevalt. Veel plezier er mee!
28-6-2021 14:32:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service!!

Onze reactie:
Graag gedaan.
22-6-2021 17:23:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Top service, auto gelijk rijklaar en zo mee kunnen nemen!

Onze reactie:
Graag gedaan Nick! Veel plezier met jou mooie Alfa Romeo.
10-6-2021 19:28:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier een auto gekocht voor een goeie prijs en de mensen zijn heel vriendelijk. Ben heel erg tevreden hoe ik ben geholpen. Hele goede service.

Onze reactie:
Tot u dienst! Veel plezier met uw nieuwe auto.
10-6-2021 10:43:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Hallo, Heb een motor gekocht. Goed geholpen en aardige mensen. Had een probleempje en hij hielp mij hiermee om het op te lossen. Tip aan deze heer... Ga zo door

Onze reactie:
Graag gedaan! Veel rij plezier met de mooie Ducati Streetfighter.
7-6-2021 16:03:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service!!

Onze reactie:
Graag gedaan! Graag tot ziens.
27-5-2021 10:55:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed geholpen! Eerste motor gekocht en heel duidelijke uitleg over waar ik op moet letten en hoe je het beste je onderhoud kan plegen enz.. Niet gehaast neemt de tijd voor je, en voor je vragen! Autobedrijf Diba bedankt!

Onze reactie:
Goed om te lezen! Veilige kmers met je mooie Ducati Monster!
19-5-2021 19:18:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn aankoop bij autobedrijf Diba is mij heel goed bevallen. hele goede prijs - kwaliteit verhouding met een uitstekende service en vriendelijk personeel. zeker aan te bevelen.

Onze reactie:
Graag gedaan en wij wensen jou veel plezier en veilige kmers toe!
10-5-2021 13:00:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele fijne ervaring gehad met het inruilen van mijn oude auto, en het kopen van mijn nieuwe. Achteraf nog een vraag gehad waar die ik gewoon kon stellen.

Onze reactie:
Graag gedaan en graag tot ziens bij Autobedrijf Diba!
26-4-2021 17:07:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
we belden voor een afspraak te maken om even de auto te bekijken en een proefrit te maken met de Toyota Aygo. na de proefrit waren we verkocht van deze auto en konden hem dezelfde dag nog overschrijven en meenemen. Goede service! Nette prijs! Vriendelijke Verkoper! Voldoet aan Verwachting!

Onze reactie:
Dankjewel voor jullie waardering! Graag gedaan en graag tot ziens bij Autobedrijf Diba!
14-4-2021 11:02:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goede service! Ik was helemaal blij nadat ik mijn auto bij Autobedrijf Diba had gekocht. Hierna ging iets, wat niet voorzien had kunnen worden, kapot en dat werd ook super netjes opgelost!

Onze reactie:
Graag gedaan Tanuya! Heel veel plezier met de mooie Fiat 500!
12-4-2021 17:10:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
7
Heel prettig in de omgang. Communiceert helder en komt z’n afspraken na

Onze reactie:
Graag gedaan! Veel plezier met u Toyota Pruis menneer Mooi!
11-4-2021 21:15:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hallo , ik heb de pech gehad om een auto te kopen waar ik gewoon alleen maar pech mee had !! Maar wat ik heel erg top vind van dit bedrijf is dat ze , ook als er een keer een slechte auto tussen zit en je er Pech mee hebt zoals ik , ook dan super geholpen word , en dat merkt een goed en betrouwbaar bedrijf !!! Als ik nog een keer een auto zoek zal ik zeker bij dit bedrijf kijken.

Onze reactie:
Hallo Dennis, bedankt voor de waardering. Spijtig dat je pech had met de auto, hopelijk nu meer rijplezier! Wij zien jullie graag terug voor de volgende auto bij Autobedrijf Diba.
6-4-2021 14:25:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel tevreden over dit bedrijf. Vriendelijk, reageerde snel,komt zijn afspraken na,lost alles netjes op. En natuurlijk blij met mijn auto!

Onze reactie:
Graag gedaan, Plezier met de nieuwe auto!
28-3-2021 12:11:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service, vriendelijke verkoper! Een hele nette tweedehands auto gekocht. Ik zou hier zeker de volgende keer weer gaan kijken.

Onze reactie:
Graag gedaan Laura! Veilige kilometers en graag tot ziens!
25-3-2021 12:16:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een zeer betrouwbaar bedrijf, met goede service en advies op maat. Aan te raden! Like

Onze reactie:
Bedankt Pieter! Graag tot sinds en nogmaals veel plezier met jou Peugeot 307cc!
17-3-2021 17:11:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Rij nu een maand met de auto die we hier gekocht hebben. Fijn bedrijf, auto is zoals beschreven. Ook afhandeling is netjes verlopen (wij hadden achteraf geen overschrijfbewijs van de oude auto) dit is prima opgelost na advies. Nieuwe auto bevalt super. Goede prijs/kwaliteit! Ik geef niet snel een 10!

Onze reactie:
Bedankt voor u positieve feedback! Graag zien wij u in de toekomst terug bij Autobedrijf Diba.
17-3-2021 14:41:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Betrouwbare en een hele goeie service. Top personeel en vriendelijk. Ik wil jullie allemaal aanrader om deze garage te komen bezoeken je word niet teleurgesteld dat garandeer ik met zekerheid. Ik kom helemaal uit de hoge noorden dus dat zegt genoeg. In een woord helemaal top!!

Onze reactie:
Graag gedaan! Bedankt voor uw positieve feedback! Heel veel plezier met uw nieuwe auto en graag tot ziens!
17-3-2021 14:33:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Natuurlijk even een tijdje gewacht met het plaatsten van een review, om eerst de auto te kunnen gebruiken. Super auto en super bedrijf! Goede service en na 10 maanden mankeert er nog steeds niets aan de auto. Heel erg blij ermee. Ik raad dit zeker iedereen aan!

Onze reactie:
Hallo Glenn, goed om te lezen dat je erg tevreden bent over de auto en ons bedrijf! Veel rij plezier met jouw mooie Fiat 500 en graag tot sinds bij Autobedrijf Diba!